ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ: “Μπορούμε να ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ οποιονδήποτε”

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Με αφορμή παρέλαση του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι η Ρωσία μπορεί να εντοπίσει οποιονδήποτε εχθρό και να πραγματοποιήσει ένα αναπόφευκτο χτύπημα εναντίον του.

“Η Ρωσία έχει κατακτήσει μια άξια θέση μεταξύ των κορυφαίων ναυτικών δυνάμεων μέσα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα” ανέφερε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Σήμερα το Ρωσικό Ναυτικό έχει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες για την αξιόπιστη προστασία της Μητέρας Πατρίδας και των εθνικών συμφερόντων της Ρωσίας, τόνισε ο Πούτιν.

“Είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε οποιονδήποτε εχθρό στο βυθό, την επιφάνεια και τον αέρα και να πραγματοποιήσουμε αναπόφευκτο χτύπημα εναντίον του, εάν χρειαστεί”, διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας.

“Το εύρος και η ευελιξία των στρατηγικών καθηκόντων που πάντα αντιμετώπιζε το Πολεμικό Ναυτικό μας είναι εκπληκτικά και προκαλούν θαυμασμό και υπερηφάνεια. Τον Οκτώβριο, το ρωσικό ναυτικό γιορτάσει την 325η επέτειό του”, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version