Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η παρεξηγημένη δήλωση περι «κολύμβησης» του Ακάρ και το Καστελλόριζο

Η παρεξηγημένη δήλωση περι «κολύμβησης» του Ακάρ και το Καστελλόριζο

0
Ακάρ Καστελλόριζο
Μεγίστη, Καστελλόριζο (Καστελόριζο) PHOTO: alljengi CC BY-SA 2.0

Δεινούς κολυμβητές αποδεικνύεται ότι έχει ο Τουρκικός στρατός σύμφωνα με την πολυ γνωστή δήλωση που έκανε πριν λίγες μέρες ο Ακάρ σε Στρατιωτική σχολή της Τουρκίας, λέγοντας οτι μπορούν να κολυμπήσουν μέχρι το Καστελλόριζο.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε τεράστια οργή στα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης αδικαιολογήτα για εμάς εδω στο NEMESIS HD οπού δεν διαφωνούμε καθόλου με τα λεγόμενα του Τούρκου αξιωματούχου, καθώς απο πολυ παλία έχουν αποδείξει οτι ξέρουν να κολυμπάνε και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Οι γοργόνες του Αιγαίου, είχαν για πρώτη φορά δείξει τις εξαιρετικές ικανότητες τους κατα την ταχεία εγκατάληψη των Ελληνικών νησιών προς την Μικρά Ασία, στο άκουσμα οτι πλησιάζει το «Θωρηκτό Αβέρωφ» για να τους δείξει την ελληνική φιλοξενεία, την οποία δεν ήθελαν απο ότι φαίνεται να δοκιμάσουν.

Σε δεύτερη περίπτωση, κατα την διάρκεια άσκησης στην Ανατολική Θράκη, πρίν λίγα χρόνια που προσομοίαζαν επιθετική ενέργεια σε Ελληνικά χωριά, πνίγηκαν σχεδόν στην κυριολεξία κατα το πέρασμα του υδάτινου κωλύματος με άρματα καθώς αν και δεινοί κολυμβητές εμποδίστηκαν απο τα αρματά τους και δεν πρόφτασαν να δείξουν τις δυνατότητες τους, έτσι αναγκάστηκαν να κολυμπήσουν προς τα πίσω.

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να παραπονιόμαστε για τις δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού Άμυνας.

Ας δούμε όμως και συγκεκριμένα τι είπε:

«Σε απόσταση 1,950 μέτρων βρίσκεται το Καστελλόριζο. Μόλις 1,950 μέτρα. Ένας σπουδαστής της στρατιωτικής ακαδημίας μπορεί να φτάσει εκεί κολυμπώντας. Σε εμάς η κανονική κολύμβηση είναι στα 2,000 μέτρα στην ακαδημία. Μιλάμε για ένα νησί δέκα τετραγωνικών χιλιομέτρων. Για το νησί αυτό διεκδικούν θαλάσσια περιοχή ευθύνης 40.000 τ.χλμ Όταν λέμε όχι σε αυτό, μας χαρακτηρίζουν ως «επεκτατικούς» στην περιοχή. Περιμένουμε να καταλάβουν πως με αυτές τις ενέργειες και τέτοια ρητορική δεν θα φτάσουν πουθενά» ανέφερε ο Ακάρ σε Τούρκους σπουδαστές στρατιωτικής ακαδημίας.

Δεν θελήσαμε μέρα που ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων να καταγράψουμε την είδηση και να την σχολιάσουμε αλλα μιας και αρκετοί γείτονες διαβάζουν NEMESIS HD, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε οτι όσο οι γοργόνες αυτές παλεύουν να φτάσουν το Καστελλόριζο, στην Αδριανούπολη θα έχει ελληνική σημαία.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

– Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Exit mobile version