Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΙΜΑΜΗ – ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Μια απο τις πιο δυνατές φωτογραφίες που δημοσίευσαν ασυναίσθητα οι απέναντι.

Απλα δείτε πανω αριστερά ποιος κοιτάει τον Ιμάμη.

A Muslim cleric recites the “prayer conquest” from the Quran, Islam’s holy book, inside Istanbul’s 6th-century Hagia Sophia — the main cathedral of the Byzantine Empire which was converted into a mosque with the Ottoman conquest of the city, then known as Constantinople, in 1453, in Istanbul, Friday, May 29, 2020. Muslim prayers, part of the celebrations to mark the 567th anniversary of the conquest, at the UNESCO World Heritage site are highly controversial. (AP Photo)

Εδω μπορείτε να την δείτε και πιο καθαρά. Για να καταλάβουμε οτι μονο τζαμί δεν ειναι και το ποσο υποκριτές ειναι οι ΨευτοΤούρκοι με τα τουλαχιστον αστεία show εντυπωσιασμού.

Τα οποια γίνονται πολυ απλα για να εχουν μια “ταυτότητα” τα παιδιά των 30,000 Bυζαντινών γυναικών που βιάστηκαν κατα την άλωση.

Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ Χαμί Ακσόι προτρέπει την Ελλάδα να απαλλαγεί από τα «ιστορικά της κόμπλεξ» ενώ παράλληλα κατηγορεί τη χώρα μας για προσπάθεια να «σιωπήσει το κάλεσμα της προσευχής στη Δυτική Θράκη» με «δικαιολογία» τον κορωνοϊό.

«H Ελλάδα , κάθε φορά που γίνεται ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία, εξακολουθεί να κάνει δηλώσεις που είναι μάταιες και δεν έχουν αποτέλεσμα. Σε μια εποχή που στην Ευρώπη ακούγεται η προσευχή από τους μιναρέδες και γίνεται κατανοητή η σημασία του αμοιβαίου σεβασμού, η μόνη ευρωπαϊκή χώρα της Ευρώπης που δεν έχει τζαμί στην πρωτεύουσά της, ενοχλήθηκε στην ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία. Κι αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα όσον στην κατανόηση της ψυχολογίας αυτής της χώρας» αναφέρει ο Ακσόι

Τελευταίες εξελίξεις

Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ βομβάρδισαν τις τελευταίες ώρες οι ένοπλες...

Διαβάστε ακόμα