ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ: “Θα ΣΠΑΣΟΥΜΕ τα δόντια των εχθρών μας”

ΟΡΓΗ ΠΟΥΤΙΝ: “Θα ΣΠΑΣΟΥΜΕ τα δόντια των εχθρών μας”

Η Ρωσία θα “σπάσει τα δόντια” σε όποιον προσπαθεί να δαγκώσει ένα κομμάτι της, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, την Πέμπτη σε συνεδρίαση της ρωσικής οργανωτικής επιτροπής “Νίκη”.

“Όλοι θέλουν να μας δαγκώσουν κάπου ή να δαγκώσουν ένα κομμάτι της χώρας μας. Αλλά όσοι σκοπεύουν να το πράξουν πρέπει να γνωρίζουν ότι πρόκειται να τους σπάσουμε τα δόντια ώστε να μην μπορούν να δαγκώσουν. Είναι προφανές και το εγγυάται αυτό η ανάπτυξη των ενόπλων δυνάμεών μαςδήλωσε ο Πούτιν.

“Ακόμα και αφού χάσαμε το ένα τρίτο των δυνατοτήτων μας, η Ρωσία φαίνεται πολύ μεγάλη για ορισμένους. Πράγματι, οι δυνατότητές μας είναι κολοσσιαίες, η επικράτειά μας παραμένει η μεγαλύτερη στον κόσμο.

Η χώρα μας έχει 146 εκατομμύρια ανθρώπους – αυτό δεν είναι πολύ σε σύγκριση με χώρες όπου υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια ή περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο πολίτες. Αλλά αυτό σε μερικούς φαίνεται πολύ”, συνέχισε ο Ρώσος πρόεδρος, ενώ πρόσθεσε ότι κάποιοι τολμούν να λένε δημόσια ότι είναι άδικο που ο πλούτος της Σιβηρίας ανήκει σε μία μόνο χώρα, πράγμα το οποίο “είναι περίεργο, ειδικά όταν ακούγεται δημοσίως”.

Share
Translate »