Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η Τουρκία χορήγησε 72 εκατομμύρια τουρκικές λιρέτες (11 εκατομμύρια δολάρια) οικονομική βοήθεια στα Κατεχόμενα, για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας , δήλωσε ο Τούρκος αντιπρόεδρος το Σάββατο.

Στο Twitter, ο Fuat Oktay είπε επίσης ότι οι τουρκικές αρχές συνεχίζουν να εργάζονται για να βοηθήσουν την “ΤΔΒΚ” με ένα πακέτο παρόμοιο με το πακέτο οικονομικών μέτρων που ανακοινώθηκε από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αυτή την εβδομάδα.

Η Τουρκία ανακοίνωσε την Τετάρτη ένα πακέτο ανακούφισης αξίας 100 δισεκατομμυρίων Τουρκικών λιρών (15,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων) για τον περιορισμό του οικονομικού αντίκτυπου από το κοροναϊό.

Ο Oktay δήλωσε ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ΤΔΒΚ.

Ο ιός που εμφανίστηκε στο Wuhan της Κίνας τον περασμένο Δεκέμβριο, έχει εξαπλωθεί σε τουλάχιστον 167 χώρες και περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων ήταν σχεδόν 278.000, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέταξε το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, που εδρεύει στις ΗΠΑ.

Ο παγκόσμιος αριθμός των νεκρών έχει πλησιάσει τις 12.000, προκαλώντας αλυσιδωτή αντίδραση, καθώς οι κυβερνήσεις θέτουν τις χώρες σε LOCK DOWN για να εμποδίσουν την εξάπλωση.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα