Οι Τουρκικοί S-400 θα ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΝ στις αποθήκες – Cumhuriyet

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400 μέσα στα επόμενα χρόνια, συμπεραίνει η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.

Η εφημερίδα στηρίζει αυτή την άποψη στις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν, τη Δευτέρα, στα πλαίσια της συνόδου του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι δεν έχει αλλάξει στάση στο ζήτημα των ρωσικών αμυντικών συστημάτων και ανακοίνωσε ότι οι συζητήσεις επί του θέματος θα συνεχιστούν μεταξύ των αξιωματούχων Τουρκίας και Ηνωμενων Πολιτειών.

Η Cumhuriyet, λοιπόν, προβλέπει ότι αφού η Αμερική έχει πολλάκις ξεκαθαρίσει τη θέση της και η τουρκική κυβέρνηση δεν κάνει πίσω, οι συζητήσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Ερντογάν μπορεί να κρατήσουν ακόμη και για χρόνια και κατά συνέπεια μέχρι να βρεθεί λύση – αν βρεθεί – οι τουρκικοί S-400 θα σκουριάζουν στις αποθήκες.

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version