ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ S-500 ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΙ – Μπορούν να καταρρίψουν δορυφόρο

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

“Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εργασίες για την ανάπτυξη του συστήματος αεράμυνας S-500 έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθουν το 2021”ανέφερε ο Αναπληρωτής Διοικητής της Αεροδιαστημικής Δύναμης, Υποστράτηγος Αντρέι Γιουντίν, στην Krasnaya Zvezda, εφημερίδα του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Ο αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ρωσίας Γιούρι Μπορίσοφ δήλωσε στην έκθεση διεθνών όπλων Army-2020 ότι το σύστημα S-500 βρίσκεται ήδη σε πληρη ανάπτυξη και βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες για την αγορά εξαρτημάτων για τη σειριακή παραγωγή του.

Ο Μπορίσοφ είχε δηλώσει το 2019 ότι οι προκαταρκτικές δοκιμές του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S500 θα ξεκινήσουν το 2020 και η έναρξη των σειριακών παραδόσεων του στον στρατό θα ξεκινήσει το 2025.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας εχει επισης επιβεβαιωσει ότι οι παραδόσεις των συστημάτων S-500 στον ρωσικο στρατό θα ξεκινήσουν το 2020.

Το νέο πυραυλικό σύστημα της Ρωσίας μπορεί να χτυπήσει στόχο με εμβέλεια 500 χιλιομέτρων η οποιά ειναι και η μεγαλύτερη σε σύγκριση με οποιοδήποτε υπάρχον πυραυλικό σύστημα και εχει την δυνατοτητα να καταρρίψει και δορυφόρο.

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version