Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Συριακός Στρατός κατευθύνεται προς την Ιντλίμπ! [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ένας μεγάλος αριθμός στελεχών του Συριακού Αραβικού Στρατού (ΑΣΣ) παρατηρήθηκε τη Δευτέρα, πηγαίνοντας προς το Idlib, καθώς προσπαθούν να εντείνουν την επίθεσή τους δυτικά της εθνικής οδού Χαλεπιού-Δαμασκού (Μ-5).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας έστειλε μεγάλο αριθμό στρατιωτών στις πρώτες γραμμές στην ανατολική περιοχή Idlib, με τις περισσότερες συγκεντρώσεις κοντά στις πόλεις Sarmin και Ariha.

Οι ενισχύσεις στάλθηκαν σε αυτές τις πρώτες γραμμές, καθώς ο Συριακός Αραβικός Στρατός κάνει την πρώτη σημαντική προσπάθεια να καταλάβει ολόκληρη την εθνική οδό Χαλεπιού-Λατάκια (Μ-4).

Τη Δευτέρα, ο Συριακός Αραβικός Στρατός σημείωσε νέα πρόοδο στη δυτική επαρχία του Χαλεπίου, καθώς οι δυνάμεις τους συνέχισαν την προσπάθειά τους προς την Τουρκική διέλευση των συνόρων.

Η πρόοδος του Συριακού Στρατού στο δυτικό Χαλέπι συμπίπτει με την πρόσφατη κατάληψη της πεδιάδας Anadan μετά από μια σύντομη μάχη με τους τζιχαντιστές επαναστάτες.

https://www.youtube.com/watch?v=68fgyKt-ABw&feature=emb_title

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα