Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Πούτιν είναι κροκόδειλος»: Επίθεση Τζόνσον σε Ρωσία

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Κροκόδειλο αποκάλεσε τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Βρετανός Πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

«Πραγματικά δεν βλέπω πώς οι Ουκρανοί μπορούν εύκολα να καθίσουν και να έρθουν σε κάποιο είδος συμφωνίας. Πώς μπορείς να διαπραγματευτείς με έναν κροκόδειλο όταν έχει το πόδι σου στα σαγόνια του;» είπε ο Μπόρις Τζόνσον κατά το ταξίδι του στην Ινδία.

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να δούμε πώς οι Ουκρανοί μπορούν να διαπραγματευτούν με τον Πούτιν τώρα, δεδομένης της έκδηλης έλλειψης καλής πίστης και της στρατηγικής του, η οποία είναι εμφανής, που είναι να προσπαθήσει να καταβροχθίσει και να καταλάβει όσο μεγαλύτερο μέρος της Ουκρανίας μπορεί και μετά ίσως να κάνει κάποιου είδους διαπραγμάτευση από θέση ισχύος ή ακόμα και να εξαπολύσει άλλη μια επίθεση στο Κίεβο» πρόσθεσε ο Βρετανός Πρωθυπουργός.

Ο Τζόνσον είπε ακόμα ότι η Βρετανία και το NATO πρέπει να συνεχίσουν να προμηθεύουν την Ουκρανία με όπλα αλλά επεσήμανε ότι οι φιλοδοξίες του Ουκρανού Προέδρου Ζελένσκι να νικήσει στο Ντονμπάς είναι μαξιμαλιστικές, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή είναι ο κυριότερος στόχος της Ρωσίας.

Σημειώσε όμως, ότι δεν ισχύει το ίδιο και για την Κριμαία.

Διαβάσετ ακόμα: Σοβαρή κλιμάκωση μεταξύ Ισραήλ και Γάζας – NEMESIS HD

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα