Ο Ερντογάν φοβάται τα κατεχόμενα και ορίζει “κυβερνήτη”

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Όλο και περισσότερο έλεγχο φαίνεται να ασκεί ο Ερντογάν στα κατεχόμενα αφού όρισε τον Τούρκο αντιπρόεδρο, Φουάτ Οκτάι, “κυβερνήτη” του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο της Κύπρου, εποπτικό ρόλο έχει επίσης στα κατεχόμενα η τουρκική πρεσβεία, καθώς όπως όλα δείχνουν η τουρκική κυβέρνηση δεν εμπιστεύεται τους Τουρκοκύπριους πολιτικούς.

Όπως αναφέρει η κυπριακή εφημερίδα, μεταξύ άλλων στα κατεχόμενα έχουν υπάρξει πολλές φορές ζητήματα διαφθοράς και σίγουρα αυτός είναι ένας από τους λόγους του αυστηρού ελέγχου από την Τουρκία.

Δεν ήταν ποτέ βέβαια άγνωστη η μεγάλη ανάμειξη της τουρκικής κυβέρνησης στην πολιτική του ψευδοκράτους, φαίνεται όμως πως η συνεργασία του Ερντογάν με τους Τουρκοκύπριους δεν είναι και τόσο καλή για να αναλάμβάνους υπεύθυνες θέσεις πιο αξιόπιστα για τον Ερντογάν άτομα όπως ο Φουάτ Οκτάι και ο γαμπρός του, Μπεράτ Αλμπαϊράκ.

NEMESISHD.GR

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version