Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ερντογάν: ” Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και Μεσόγειο με όλα τα μέσα”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Την Κυριακή, ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αμφισβήτησε για άλλη μια φορά την κυριαρχία στο Αιγαίο. Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο για αποκλεισμό και παγίδευση της Τουρκίας στις ακτές της.

“Δεν σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε τις συγκρούσεις με κανέναν χωρίς λόγο ή να στερήσουμε από κάποιον τα δικαιώματά του”, δήλωσε ο Ερντογάν. “Όσοι κάνουν σχέδια για αμφισβητούμενης κυριαρχίας νησιά στο Αιγαίο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ακτή δεν είναι καθαρή γι’ αυτούς”, ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος την Κυριακή μιλώντας στα εγαίνια του νέου υποβρυχίου Piri Reis.

“Ο ιδιοκτήτής τόσο του Αιγαίου όσο και της Μεσογείου είναι όλες οι χώρες που έχουν ακτογραμμή με αυτές τις θάλασσες. Ως χώρα με τις μεγαλύτερες ακτές, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με όλα τα μέσα στην προστασία των δικαιωμάτων μας εκεί “, είπε ο Ερντογάν.

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα