Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Ο ΧΑΦΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ”- ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΒΥΗ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

«Ο Χάφταρ, στην πραγματικότητα, είναι ένα πιόνι, μια μαριονέτα… Ο εχθρός της ανθρωπότητας. Κάποιος που έδωσε στον ευατό του τον τίτλο του υποτιθέμενου στρατάρχη. Ταιριάζει στο προφίλ που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τρίτα κράτη» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Άμυνας σε συνέντευξή του ερωτηθείς για την κατάσταση στη Λιβυή.

«Είναι γνωστό ποιος είναι πίσω από αυτό. Ο Χάφταρ προσπαθεί να οδηγήσει τη Λιβύη σε αστάθεια εκτελώντας εντολές κάποιου άλλου και φοβάται τι θα του συμβεί. Πολλοί μαζικοί τάφοι έχουν εμφανιστεί στη Λιβύη με πάνω από 200 πτώματα.

Τα νοσοκομείο η κατάσταση είναι απεχθής και γίνονται επιθέσεις σε σχολεία. Είναι απασχολημένος με το να ανησυχεί για θέματα όπως η δίκη του σε διεθνή ποινικά δικαστήρια. Και ορισμένες χώρες αυτόν τον άνθρωπο που είναι εχθρός της ανθρωπότητας τον υποστηρίζουν κιόλας» πρόσθεσε ο Ακάρ.

Η Τουρκία έχει εμπλακεί ενεργά στον εμφύλιο πόλεμο της Λιβυής μεταξύ της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας με έδρα την Τρίπολη (GNA) και του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) υποστηρίζοντας με κάθε μέσο τις δυνάμεις της Τρίπολης και αναζωπυρώνοντας τις εντάσεις ακόμα και μετά τη συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός που συμφωνήθηκε τον Οκτώβριο του 2020.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα