Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ: “Θα κάνουμε γεωτρήσεις εκτός συνόρων” λέει ο Ερντογάν

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Τέταρτο γεωτρύπανο ανακοίνωσε οτι θα αγοράσει ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το οποίο όπως είπε ενδέχεται να επιχειρεί και εκτός των τουρκικών υδάτων.

«Με το μεγάλο στόλο γεωτρύπανων που διαθέτουμε, η χώρα μας έφτασε στο επίπεδο να μπορεί να πραγματοποιεί δραστηριότητες πλέον και πέραν των συνόρων της. Προσθέσαμε και 4ο γεωτρύπανο στο στόλο μας.

Αυτό το πλοίο, σε αντίθεση με τα άλλα, είναι το πιο σύγχρονο και ένα ολοκαίνουργιο πλοίο, που θα χρησιμοποιήσουμε για πρώτη φορά. 7ης γενιάς, όπως αποκαλείται. Υπάρχουν συνολικά 5 πλοία στην κατηγορία αυτού του πλοίου στον κόσμο. Ένα από αυτά ανήκει στην Τουρκία», δήλωσε ο Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στις διαστάσεις του νέου πλοίου και ευχήθηκε να είναι καλορίζικο και να φέρει ευημερία στη χώρα του ανακαλύπτωντας φυσικό αέριο, ενώ άφησε αιχμές ότι “κάποιος εκνευρίζεται” όταν στρέφεται σε πολιτικές που έχουν να κάνουν με την Ανατολική Μεσόγειο, το Αιγαίο και τη βόρεια Αφρική.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Τελευταίες εξελίξεις

«Ερντογάν… καλύτερα να σωπάσεις και να ντρέπεσαι» Πυρά ΥΠΕΞ Ισραήλ κατά Τουρκίας

Κατά του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ξέσπασε...

Το Ισραήλ «ακρωτηριάζει» την ηγεσία της Χεζμπολάχ και του IRGC του Ιράν – Επίθεση στην Συρία

Ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στη συριακή πόλη Μπανιγιάς στην περιοχή...

Διαβάστε ακόμα