ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ

Νεκρός Αρμένιος στρατιώτης απο πυρά του Αζέρικου στρατού

Photo by rferl.org (Photolure)

Αρμενία: Νέα σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών είχαμε σήμερα στα σύνορα Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν κοντά στο χωριό Norabak, στην περιοχή Gegharkunik με αποτέλεσμα ενας Αρμένιος στρατιώτης να χάσει την ζωή του.

“Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας εντός των Αρμένικων συνόρων χτυπήθηκε ένας Αρμένιος στρατιώτης, απο πυρά που εξαπέλυσαν Αζέροι στρατιώτες στο χωριό Norabak. Τα πυρά αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ο Αρμένιος στρατιώτης Suren Safaryan γεννηθής του 2002 να υποκύψει στα τραυματά του.

Το Υπουργείο Άμυνας συμμερίζεται τη βαθιά οδύνη της απώλειας και εκφράζει συμπαράσταση στην οικογένεια, τους συγγενείς και συναδέλφους του Suren Safaryan. Η κατάσταση στα σύνορα έχει ηρεμήσει” ανέφερε η ανακοίνωση του Αρμένικου ΥΠΑΜ.

Πληροφορίες που βγαίνουν στο φώς της δημοσιότητας σε αρμένικα μέσα ενημέρωσης, αναφέρουν οτι αφου χτύπησαν τον Αρμένιο στρατιώτη, ομάδα Αρμενίων προσπάθησε να τον πάρει απο το σημείο για να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο.

Οι Αζέροι βλέποντας αυτην την προσπάθεια ξεκίνησαν να βάλουν ξανα προς την θέση του χτυπημένου Αρμένιου στρατιώτη αλλα το μπαράζ πυρών απο τις Αρμένικες μονάδες έδωσε χρόνο στις δυνάμεις να τραβήξουν τον στρατιώτη και να τον μεταφέρουν τελικά στο νοσοκομείο οπου δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

NEMESISHD.GR Με πληροφορίες απο @301_AD

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Copyright © 2014-2021 NEMESISHD. All Rights Reserved

Exit mobile version