Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΝΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΕΞ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ!

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας σε βουλευτές του AKP υποστήριξε ότι 150.000 αιτούντες άσυλο βρίσκονται στα ελληνικά σύνορα και προχώρησε σε προσβολές κατά των Ελλήνων:

«Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ όσων έκαναν οι Ναζί και των εικόνων από τα ελληνικά σύνορα. Ό,τι έκαναν οι ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, το κάνει τώρα η Ελλάδα στο όνομα της Δύσης».

«Η Δύση ακούει; Ο καθρέπτης της Ευρώπης βρίσκεται στα σύνορα με την Ελλάδα και τα όσα βιώνονται εκεί».

Ο Τούρκος πρόεδρος έδειξε μάλιστα και βίντεο με τις βιαιότητες, όπως είπε, της Ελλάδας στα σύνορα. 

«Τί άλλο θα κάνουν μετά;», αναρωτήθηκε.

«Το είχαμε πει ότι θα ανοίγαμε τα σύνορα, αλλά νόμιζαν ότι ήταν αστείο. Αλλά εμείς ανοίξαμε τις πύλες. Πηγαίνουν; Πηγαίνουν. 150 χιλιάδες περίπου συνέρρευσαν στα σύνορα της Ελλάδας, η οποία προσπαθεί με τη βία να τους γυρίσει πίσω».

Ο Τούρκος πρόεδρος είπε επίσης ότι η Ευρώπη δίνει τεράστια ποσά στην Ελλάδα για τους αλλοδαπούς, σε αντίθεση με την Τουρκία.

«Για 100 χιλιάδες πρόσφυγες πήρε 2,3 δις ευρώ χωρίς όρους», υποστήριξε ο Ταγίπ Ερντογάν.

 «Η Ευρώπη μας έχει ανάγκη για τους πρόσφυγες, την ενέργεια και την τρομοκρατία», είπε ο Τούρκος πρόεδρος. 

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε πως το ελληνικό ΥΠΕΞ κάλεσε τον Τούρκο Πρέσβη να δώσει εξηγήσεις για τις σημερινές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στις οποίες παρομοίαζε τους Έλληνες και τα όσα συμβαίνουν στον Έβρο, με τους Ναζί. 

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα