Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ” – ΠΟΥΤΙΝ / ΜΑΚΡΟΝ ΓΙΑ ΑΡΤΣΑΧ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Την ανησυχία τους για την αποστολή Σύριων μισθοφόρων από την Τουρκία στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ, εξέφρασαν χθες ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, και ο Γάλλος ομόλογός του, Εμανουέλ Μακρόν, στη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν για την κρίση μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία.

Ανακοίνωση του Ρωσικού ΥΠΕΞ για τη μεταφορά ξένων μισθοφόρων στη σύγκρουση του Ναγκόρνο-Καραμπάχ:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, μαχητές παράνομων ένοπλων ομάδων, ιδίως από τη Συρία και τη Λιβύη, μεταφέρονται στη ζώνη της σύγκρουσης Ναγκόρνο-Καραμπάχ για να συμμετάσχουν άμεσα σε εχθροπραξίες.

Ανησυχούμε βαθιά για αυτές τις διαδικασίες, οι οποίες όχι μόνο οδηγούν σε ακόμη μεγαλύτερη κλιμάκωση της έντασης στη ζώνη των συγκρούσεων, αλλά επίσης δημιουργούν μακροπρόθεσμες απειλές για την ασφάλεια όλων των χωρών της περιοχής.

Καλούμε τις ηγεσίες των ενδιαφερόμενων κρατών να λάβουν αποτελεσματικά μέτρα για να αποτρέψουν τη χρήση ξένων τρομοκρατών και μισθοφόρων στη σύγκρουση και την άμεση απόσυρσή τους από την περιοχή.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα