Μήνυμα Πούτιν: “Όποιος περάσει τις κόκκινες γραμμές θα το μετανιώσει αρκετές φορές”

Μήνυμα Πούτιν: “Όποιος περάσει τις κόκκινες γραμμές θα το μετανιώσει αρκετές φορές”

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε στην ετήσια ομιλία του στο Ρωσικό έθνος την Τετάρτη ότι ελπίζει πως καμία χώρα δεν σκέφτεται να διασχίσει τις “κόκκινες γραμμές” της Μόσχας

Τι είπε ο Πούτιν για τις κόκκινες γραμμές;

Η Ρωσία έχει αρκετή “υπομονή, υπευθυνότητα και κοινή λογική αλλα να μήν περάσει κανείς τις κόκκινες γραμμές μας και όπου βρίσκεται αυτή η γραμμή, θα αποφασίσουμε σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη υπόθεση μόνοι μας το τι θα πράξουμε”, πρόσθεσε.

“Οι διοργανωτές οποιωνδήποτε προκλήσεων απειλούν βασικά συμφέροντα της ασφάλειάς μας και θα το μετανιώσουν σαν να μην έχουν μετανιώσει για τίποτα εδώ και πολύ καιρό”.

«Το νόημα και το περιεχόμενο της πολιτικής της Ρωσίας στη διεθνή σκηνή είναι να διασφαλίσει την ειρήνη και την ασφάλεια για την ευημερία των πολιτών μας, για τη σταθερή ανάπτυξη της χώρας.

Η Ρωσία έχει τα δικά της συμφέροντα, φυσικά και τα υπερασπιζόμαστε και θα το πράττουμε στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, όπως άλλωστε κάνουν και τα άλλα κράτη του κόσμου.

Εάν κάποιος αρνείται να κατανοήσει αυτό το αυτονόητο πράγμα, δεν θέλει να κάνει διάλογο και επιλέγει εγωιστικό και αφ’ υψηλού τόνο, η Ρωσία θα βρει πάντοτε τρόπο να υπερασπιστεί τη θέση της» δήλωσε ο Πούτιν κατα την διάρκεια της ομιλίας του.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »