Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ «Μας προσκαλεί» στην Τουρκική αποβατική δύναμη της Φώκαιας ο Ακάρ

«Μας προσκαλεί» στην Τουρκική αποβατική δύναμη της Φώκαιας ο Ακάρ

0
Φοβούνται «Νέο Ναυαρίνο» και απειλεί ο Ακάρ - NEMESIS HD
Photo by T.C. Millî Savunma Bakanlığı (twitter)

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ έδωσε ομιλία για θέματα άμυνας στη Διάσκεψη των Πρέσβεων της Τουρκίας. Στην ομιλία του έδωσε πληροφορίες για αρκετά θέματα και δεν παρέλειψε να ξανα κατηγορήσει την χώρα μας.

Αφού είπε «οι Κούρδοι είναι αδέρφια μας», συνέχισε λέγοντας ότι και «οι Άραβες είναι αδέρφια» της Τουρκίας και είπε ότι ο στόχος της Τουρκίας δεν είναι ο άμαχος πληθυσμός αλλά οι τρομοκράτες, ξεχνώντας μάλλον ότι πρόσφατα οι Τουρκία σκότωσε άμαχους Τουρίστες στο Βόρειο Ιράκ.

Αναφερόμενος στις εντάσεις που υπάρχουν μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας είπε:

«Η Ελλάδα έχει πλήξει τα δικαιώματα της Τουρκίας σε όλη την ιστορία της με τις πρακτικές, τις συζητήσεις και τις ενέργειές της». Παρόλα αυτά, ο δήθεν ειρηνοποιός Χουλουσί Ακάρ δήλωσε ότι η Τουρκία τάσσεται υπέρ της επίλυσης αυτών των ζητημάτων μέσω επικοινωνίας και διπλωματίας, αλλά ότι δεν έχουν λάβει την απαραίτητη ανταπόκριση από την Ελλάδα για το θέμα αυτό.

Ανέφερε επίσης ότι υπάρχουν πολλά παραπλανητικά δημοσιεύματα κατά της Τουρκίας στα ελληνικά ΜΜΕ.

Ο Ακάρ πρόσθεσε, «Έχουν τραβήξει εικόνες και βίντεο από ασκήσεις μας πριν από πολλά χρόνια και τις κυκλοφορούν σε ελληνικά έντυπα και στην ελληνική τηλεόραση με τίτλο «Οι Τούρκοι προετοιμάζονται για την επίθεση»

«Δεν είναι δυνατόν να λες κάτι τέτοιο. Έλα μαζί μου και θα σε οδηγήσω στη Φώκαια. Ο καθένας ευδοκιμεί στα αντίστοιχα πεδία του. Για να το θέσω αλλιώς, υπάρχει ένα επίπεδο ενασχόλησης (απο την Ελλάδα), συνειδητά και ασυνείδητα μαζί μας, και και τα δύο αυτά πρέπει να σταματήσουν» είπε ο Ακάρ.

Ακόμα, ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Ακάρ είπε ότι στην Λιβύη «Οι Τουρκικές δυνάμεις κάνουν μια έντιμη δουλειά» και ότι βρίσκονται εκεί μετά απο πρόσκληση της Λιβύης.

Βέβαια ο δήθεν ειρηνοποιός Ακάρ δεν μας λέει τι πραγματικά θα δούμε στην Φώκαια, πέρα απο την μεγαλύτερη Τουρκική αποβατική δύναμη που στοχεύει την Χίο και με ποιά λογική προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την παρουσία της δύναμης αυτής ως επιχείρημα για την «ειρήνη» στο Αιγαίο.

Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Διαβάστε ακόμα: Μια μυστική υπηρεσία (ΕΥΠ) στην επικαιρότητα… (nemesishd.gr)

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ