Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ LORA: Έντονο ενδιαφέρον του ΓΕΣ για τους βαλλιστικούς πυραύλους

LORA: Έντονο ενδιαφέρον του ΓΕΣ για τους βαλλιστικούς πυραύλους

0
LORA: Έντονο ενδιαφέρον του ΓΕΣ για τους Ισραηλινούς βαλλιστικούς πυραύλους - NEMESIS HD
PHOTO COPYRIGHT: IAI

Πολυ θετικά τα νέα που βλέπουμε απο το Γενικό Επιτελείο Στρατού, το οποίο φαίνεται να αναγνωρίζει το κενό της χώρας μας σε βαλλιστικούς πυραύλους και ήδη αξιολογεί τις επόμενες κινήσεις του.

LORA στο Γενικό Επιτελείο Στρατού

PHOTO By Wikibob – Own work, Public Domain, Wikipedia

Έντονο φαίνεται να είναι το ενδιαφέρον της Ελλάδας, για τους Ισραηλινούς βαλλιστικούς πυραύλους τύπου LORA καθώς ανακοινώθηκε η δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες παρουσίαση των δυνατοτήτων των πυραύλων.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε:

«Την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας ALTUS, σχετικά με το πυραυλικό σύστημα LORA.» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ για την συνάντηση.

Προηγούμενη συνάντηση για τους βαλλιστικούς

Υπενθυμίζουμε ότι σας είχαμε ενημερώσει στις 16 Απριλίου για την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ από εκπροσώπους της εταιρείας ALTUS, σχετικά με τα σύγχρονα συστήματα περιπλανώμενων πυρομαχικών (Loitering Munitions) και του πυραυλικού συστήματος LORA.

LORA για την Ελλάδα

Το πυραυλικό σύστημα LORA, μπορεί να βοηθήσει να ισορροπήσει την κατάσταση στις βαλλιστικές δυνατότητες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας και τον έχουμε προτείνει ως λύση, στο άρθρο ανάλυσης μας των βαλλιστικών δυνατοτήτων της Τουρκίας που αυτήν την στιγμή παρατάσσει τους βαλλιστικούς πυραύλους τύπου Yildirim και BORA.

Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια:

Διαβάστε ακόμα: Τεθωρακισμένα Marder: Εντός Ιουλίου η ανταλλαγή με BMP-1

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Exit mobile version