Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΙΑ Κυνηγούν τον Αλβανό εισαγγελέα που “αυτοκτόνησε” τον Κατσίφα

Κυνηγούν τον Αλβανό εισαγγελέα που “αυτοκτόνησε” τον Κατσίφα

0

Ποινική δίωξη έχει ξεκινήσει κατά του προϊσταμένου της εισαγγελίας Αργυροκάστρου, Γιουλιάν Τσάφκα, που σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να καλύψει την υπόθεση Κατσίφα, εξέδωσε πρόσφατα πόρισμα ότι ο ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν σκοτώθηκε από την αλβανική αστυνομία αλλά αυτοκτόνησε.

Η δίωξη ασκήθηκε από την αλβανική ειδική εισαγγελία καταπολέμισης της διαφθοράς “SPAK” σχετικά με μία άλλη υπόθεση κατά την οποία φαίνεται να χρηματίστηκε από δικηγόρο για να ξελασπώσει τον πελάτη του. Ο Τσάφκα κατηγορείται για “κατάχρηση εξουσίας” και “χρηματισμό”.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο εισαγγελέας αφορά τροχαίο ατύχημα που συνέβη το 2019. Ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του είχε δώσει 3.000 ευρώ στον εισαγγελέα Τσάφκα, από τα οποία τα μισά προορίζονταν για τον δικαστή της υπόθεσης, με σκοπό να βγει αθωωτική απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως στην υπόθεση Κατσίφα η προσπάθεια συγκάλυψης της δολοφονίας από τον Τσάφκα έγινε αντιληπτή από την πρόεδρο του πρωτοδικείου Αργυροκάστρου Σουέλα Ντάσι, η οποία διέταξε τη συνέχιση της έρευνας.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του κειμένου χωρίς σχετική άδεια

Exit mobile version