Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

KF-51 Panther: Το νέο γερμανικό «θηρίο» παρουσιάστηκε επίσημα

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Eurosatory 2022: Η Rheinmetall παρουσίασε το εκπληκτικό σε δυνατότητες και εμφάνιση, νέο άρμα μάχης του μέλλοντος το KF51 Panther.

Το KF-51 Panther (Πάνθηρας) ενσωματώνει σειρά απο αναβαθμίσεις και καινοτόμες προσθήκες, με την εταιρεία να δηλώνει ότι η φονικότητα του άρματος μάχης αναμένεται να αυξηθεί τρομακτικά με την ενσωμάτωση στο μέλλον τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.

Το κύριο όπλο του KF51 Panther είναι το θηριώδες πυροβόλο των 130 χλστ. του μέλλοντος «Future Gun» της Rheinmetall, που παρέχει στο άρμα μάχης ανώτερη δύναμη πυρός ενάντια σε όλους τους τωρινούς ανταγωνιστές του και σύμφωνα με την εταιρεία δεν αναμένεται να αλλάξει αυτό ούτε με την είσοδο των μελλοντικών ανταγωνιστών του.

Η Rheinmetall ενημερώνει επίσης ότι το KF-51 Panther διαθέτει αυξημένες δυνατότητες επιβιωσιμότητας στο σύγχρονο πεδίο μάχης, με την προστασία αυτή να επεκτείνεται και στις επιθέσεις τύπου «top attack».

Δείτε το φανταστικό βίντεο που δημοσίευσε η Rheinmetall:

Με πληροφορίες απο το PressKit της Rheinmetall για το άρμα μάχης KF-51 Panther

Διαβάστε ακόμα: «Φύγετε αμέσως απο την Κωσταντινούπολη» Προειδοποίηση Yair Lapid σε Ισραηλινούς τουρίστες

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα