Κάναμε την Αλβανία “ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ” με τις παπάτζες μας

Κάναμε την Αλβανία “ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ” με τις παπάτζες μας

Η προβολή της αγοράς απο την Αλβανία ενός Τουρκικού Drone που δεν έχουμε καν ιδέα αν ειναι Bayraktar TB2 στην Ελλάδα πήρε διαστάσεις αγοράς “πυρηνικών οπλων” απο τα Ελληνικά ΜΜΕ και η Τουρκία έσπευσε να εκμεταλευτεί το γεγονός.

Συγκεκριμένα, η Τουρκική YeniAkit έσπευσε και σχολίασε το άρθρο ελληνικού αμυντικού μμε που ισχυρίζεται οτι η αγορά του τουρκικού drone θα αποτελέσει περικύκλωση της Ελλάδας απο την Αλβανία και αποτελεί θανάσιμο κίνδυνο για την χώρα.

Το Τουρκικό αρθρο ξεκινά λέγοντας πως η ¨ισχύς των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και drone της Τουρκίας παραμένει στην παγκόσμια ημερήσια διάταξη. Η απόφαση για πιθανή αγορά απο την Αλβανία αναφέρθηκε και στα ελληνικά ΜΜΕ.”

Το άρθρο που σχολιάζει η YeniAkit όπως αναφέρει η ίδια ειναι: “Τουρκικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη περικυκλώνουν την Ελλάδα”.

Ακόμα, εκμεταλευόμενοι τις ακραίες ελληνικές υπερβολές σε συγκεκριμένα αμυντικά ιστολόγια αναφέρει οτι: “Σύμφωνα με τους Έλληνες η ναυτική βάση του Αυλώνα θα μπορούσε να γίνει η βάση του Bayraktar TB2 και να απειλήσει την Ελλάδα ανά πάσα στιγμή.”

Το άρθρο στο οποίο στηρίζεται το Τουρκικό θέλουμε να ελπίζουμε οτι αποτελεί μυθιστόρημα και όχι “αμυντική έκθεση” ή λάθος που οφείλεται σε λάθος εκτίμηση και έδωσε άθελά του πάσα στους Τούρκους…

Πραγματικά, αν ειναι να παρουσίαζουμε ως σοβαρή απειλή του έθνους, την Αλβανία με 1 -2 Bayraktar TB2 αοπλα, τι θα πρέπει να κάνουν δηλαδή οι Αλβανοι που έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ελληνικό στρατό.

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »