ΚΑΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η “MAVI VATAN”: Οι Exocet ειναι οπλισμένοι και η Αεροπορία έτοιμη

Με “χαρά” διαβάζουμε σε Τουρκικά μέσα οτι η Τουρκία επιτέλους μετα απο τόσες μέρες ξεκινά σιγά σιγά να βγάζει τον στόλο της στο Αιγαιο χωρις βιασύνη καθώς τα μποφόρ του Αιγαίου μερικές φορές κρύβουν εκπλήξεις και πνίγουν στην κυριολεξία τα Τουρκικά βαπόρια.

Η Τουρκική άσκηση Mavi Vatan 2021 (Γαλάζια Πατρίδα) στα Τουρκικά μέσα παρουσιάζεται ως μια άσκηση φόβος και τρόμος των Ελλήνων & μια άσκηση επίδειξης της μεγάλης Τουρκικής δύναμης σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

Το μήνυμα που στέλνουν όμως καθε φορά τα πληρωματά μας ειναι διαφορετικό.

Με όπλα ή και χωρίς οπλα οπως π.χ στην περίπτωση της Φρεγάτας Λήμνος οπου παραλίγο να κόψει στα δύο την Τουρκική φρεγάτα και ναυαρχίδα του Τουρκικού στολου KEMAL REIS, μετα απο την επακούμβηση που υπέστη.

Το Ελληνικό πολεμικο ναυτικό ειναι έτοιμο να δείξει στους Τούρκους αυτο που δεν τους έγινε μάθημα σε όσους πολέμους αντιμετώπισαν το ένδοξο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.

Το Πολεμικό ναυτικό και η αεροπορία μεσω των Ιπτάμενων και όχι μονο ραντάρ, παρακολουθεί στενά καθε κίνηση των απέναντι και καθε φορά που αυξάνουν τους αριθμούς τους, το ίδιο πράττει τοσο το ΠΝ οσο και η ΠΑ.

Με δεδομένη και την πρόσφατη επέτειο απο τα γεγονότα του Έβρου καλούμε τους Τούρκους “φίλους και νατοικούς συμμάχους” να αποφύγουν κινήσεις οι οποίες θα τους φέρουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Share