Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΙΣΡΑΗΛ: “Δεν Δεχόμαστε μαθήματα ηθικής” | ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

“Δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ηθικής από άλλες χώρες. Όλες οι στρατιωτικές επιλογές είναι στο τραπέζι για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στη Γάζα.” – Δήλωσε ο Ισραηλινός Υπουργός ΄Αμυνας Μπένι Γκάντς.

Η δήλωση του μόνο τυχαία δεν είναι καθώς τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι εχουν πάρει φωτιά και κατηγορούν το Ισραήλ περισσότερο ακόμα και απο τους Άραβες, ρίχνοντας συνεχώς λάδι στην φωτιά για να συνεχίσει η μάχη μεταξυ Γάζας και Ισραήλ.

Με τις ρουκέτες να πέφτουν ακόμα βροχή απο την Χαμάς, η οποία αρνήθηκε την βοήθεια της Αιγύπτου για να ηρεμήσει η κατάσταση με το Ισραήλ υπενθυμίζουμε οτι η Τουρκία εκανε διαδοχικές δηλώσεις για την κατάσταση τις οποίες εξέφρασαν Ερντογάν, Φαχρετίν Αλτούν και Τσαβούσογλου.

Όπως σας ενημερώσαμε πρώτοι η Τουρκία εξαρχής ειχε επικοινωνία με το δοικητή της Χαμάς σε απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ερντογάν λίγο πρίν εξαπολύσουν χθές οι οργανώσεις της Χαμάς το πρώτο μπαράζ Ρουκετών εναντίον του Ισραήλ.

“Να σφαγιάζεις πολίτες. Να αναγκάζεις τους Παλαιστίνιους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να καταλαμβάνεις τα εδάφη τους. Να επιτίθεσαι σε τζαμιά. Να δολοφονείς αθώα παιδιά. Από πότε όλες αυτές οι φρικαλεότητες θεωρούνται αυτοάμυνα; Οι ΗΠΑ δεν αντιδρούν σε αυτές τις σφαγές και τις τρομοκρατικές ενέργειες;” έγραψε ο Διευθυντής επικοινωνιών της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν στο Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE FEED ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα