IRIS-T στο ΓΕΑ και οι τελευταίες εξοπλιστικές συναντήσεις

Από Nemesis HD
2 Λεπτά Ανάγνωσης
PHOTO By © Boevaya mashina, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=71375761

Η εβδόμαδα που ξεκίνησε, έφερε νέες εξοπλιστικές συναντήσεις και παρουσίασεις στα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων, συναντήσεις που ίσως θέτουν τις βάσεις για τα νέα εξοπλιστικά προγράμματα και για τους τρείς κλάδους.

Οι τελευταίες συναντήσεις περιέχουν και μια πολύ σημαντική συνάντηση που αφορούσε τους πυραύλους IRIS-T.

Αρχικά ξεκινάμε με τις συναντήσεις της Δευτέρας:

Παρουσίαση της εταιρείας ELMON AE, σε επιτελείς του ΓΕΣ

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας ELMON AE, σχετικά με προϊόντα ατομικής προστασίας, κατασκευής της.

- Advertisement -

Παρουσίαση της εταιρείας RSI EUROPE, UAB σε επιτελείς του ΓΕΣ

Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρίας RSI EUROPE, UAB, σχετικά με το σύστημα ασύρματης/απομακρυσμένης πυροδότησης RISE-1.

Παρουσίαση από τις εταιρείες SAFRAN και DEFENCO SA, σε επιτελείς του ΓΕΣ

Τη Δευτέρα 27 Μαρ 23, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους των εταιρειών SAFRAN και DEFENCO SA, σχετικά με ψηφιακό σύστημα παρατήρησης Πυροβολικού (Digital Observation Station).

Ακολουθούν οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη:

Παρουσίαση από εκπροσώπους των εταιρειών IHOR IKE και OPTICOELECTRON GROUP, σε επιτελείς του ΓΕΣ

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 23, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους των εταιρειών IHOR IKE και OPTICOELECTRON GROUP, σχετικά με ψηφιακό σύστημα παρατήρησης Πυροβολικού (Digital Observation Station).

Συνάντηση Εκπροσώπων των Εταιρειών «DIEHL Defence» στο ΓΕΑ

Την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε, στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), συνάντηση εκπροσώπων της εταιρείας «DIEHL Defence» κ. Rudolf Joachim (Director IRIS–T), κ. Marcus Eberhardt (Project Manager), κα. Christina Buchelmaier (Legal Counsel), κ. Martin Walzer (Senior Manager Integration Programs) και κ. Κωνσταντίνου Κωστόπουλου (Technical Advisor) με αρμόδιους επιτελείς του ΓΕΑ.

- Advertisement -

Σκοπός της συνάντησης ήταν η παρουσίαση, εκ μέρους της εταιρείας, των δυνατοτήτων των πυραύλων IRIS–T Blk I και Blk ΙΙ που κατασκευάζει.

Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Κοινοποιήστε αυτό το Άρθρο
Η συντακτική ομάδα του NEMESISHD.GR