Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ – Δραματικές εξελίξεις με το εξαφανισμένο υποβρύχιο: “Έχουν οξυγόνο για άλλες 72 ώρες”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η Ινδονησία συνεχίζει να ψάχνει το χαμένο υποβρύχιο KRI Nanggala-402 που εξαφανίστηκε με 53 άτομα πλήρωμα στα ανοικτά των ακτών του Μπαλί, καθώς και άλλα έθνη στέλνουν πλοία για να βοηθήσουν στην έρευνα.

Οι ναύτες στο ινδονησιακό υποβρύχιο έχουν αρκετό οξυγόνο για να αντέξουν μέχρι το Σάββατο, δήλωσε την Πέμπτη ο Αρχηγόςτων Ινδονησιακών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε μια σημαντική εξέλιξη, αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας βρήκε πετρελαιοκηλίδα κοντά στη πιθανή θέση του υποβρυχίου, και δυο πλοία του πολεμικού ναυτικού της Ινδονησίας σπεύδουν στην περιοχή για να προσπαθήσουν να το εντοπίσουν.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος του ναυτικού της Ινδονησίας Julius Widjojono είπε στο KompasTV ότι το υποβρύχιο που λειτουργεί με ηλεκτρικές μπαταρίες θα άντεχε σε βάθος μέχρι 250-500 μέτρα.

“Οτιδήποτε περισσότερο από αυτό μπορεί να είναι αρκετά θανατηφόρο και τρομερά επικίνδυνο” ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου στο KompasTV.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEMESISHD.GR

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τελευταίες εξελίξεις

«Η Κύπρος θα ήταν δική μας» – Ερντογάν για την Τουρκική Εισβολή του 1974

Άγκυρα, Τουρκία - Σε δηλώσεις σχετικά με την τουρκική...

Δήλωση Πούτιν για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και δυτικές χώρες

Μόσχα, Ρωσία - Στην πιθανότητα ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου...

Διαβάστε ακόμα