Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΙΑΣΩΝ 22 | Μήνυμα ισχύος Κύπρου και Ισραήλ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ενεργοποιήθηκε η Κυπριακή Αεράμυνα σε συνεργασία με τις Ισραηλινές δυνάμεις καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΦ «στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Άσκηση «ΙΑΣΩΝ – 2022», από τις 12 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Η Άσκηση πραγματοποιήθηκε εντός του FIR Λευκωσίας με τη συμμετοχή χερσαίων και εναέριων μέσων της Εθνικής Φρουράς της Κυπριακής Δημοκρατίας και των Ισραηλινών Eνόπλων Δυνάμεων.

Στη δραστηριότητα αυτή συνεκπαιδεύτηκε το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς και της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ ταυτόχρονα προωθείται η ανταλλαγή γνώσεων και τεχνογνωσίας στον τομέα των τακτικών αεροπορικών επιχειρήσεων και της Αεράμυνας.

Παράλληλα συμβάλλει στην αύξηση των αμοιβαία επωφελών επιχειρησιακών δυνατοτήτων, ενισχύει τη δια λειτουργικότητα και καταδεικνύει, έμπρακτα, την άριστη συνεργασία μεταξύ των αντίστοιχων Ενόπλων Δυνάμεων» αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Φρουράς.

Διαβάστε ακόμα: Νέα επίθεση και σφοδρές μάχες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα