Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Στο ΓΕΣ η υποστήριξη κινητήρων των NH90

Στο ΓΕΣ η υποστήριξη κινητήρων των NH90

0
Στο ΓΕΣ η υποστήριξη κινητήρων των NH90 - NEMESIS HD
PHOTO: By Erwin Alexander (https://www.flickr.com/photos/erwinalexander/51545455869/)

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοίνωσε την συνάντηση που είχε με την SAFRAN για την συντήρηση των ελικοπτέρων τύπου NH90 που είναι και τα πίο σύγχρονα στρατιωτικά ελικόπτερα της Αεροπορίας Στρατού.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του το Γενικό Επιτελείο Στρατού αναφέρει:

«Την Πέμπτη 30 Ιουν 22, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας SAFRAN HELICOPTER ENGINES, σχετικά με τις δυνατότητες υποστήριξης των κινητήρων RTM322 των Ε/Π ΝΗ90» καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΣ.

By Ala 48 – Own work, CC BY-SA 4.0,

Τα συγκεκριμένα ελικόπτερα έχουν αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα για την Αεροπορία Στρατού καθώς αν και είχαν παραγγελθεί 20 ελικόπτερα στις 29 Αυγούστου 2003, ακόμα δεν τα έχουμε παραλάβει όλα για σειρά απο λόγους τόσο πολιτικούς όσο και στρατιωτικούς.

Στην πολύπλοκή αυτή ιστορία αυτή προστίθεται και η απόφαση της Νορβηγίας να γυρίσει τα ελικόπτερα τύπου NH90 πίσω και να ζητήσει μάλιστα και πλήρη αποζημίωση.

Ελπίζουμε η Αεροπορία Στρατού να μην χρειαστεί να πάρει μια τέτοια απόφαση και τα ελικόπτερα NH90 να αυξήσουν τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού.

Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!

Διαβάστε ακόμα: Βόρεια Συρία: Τουρκικό κονβόι τεθωρακισμένων εισήλθε στην ‘Αιν Ίσσα (nemesishd.gr)

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ