Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΛΕΙ F-18 ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ TORNADO

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Γερμανοί αξιωματούχοι τελικά παραδέχτηκαν το όραμά τους να αγοράσουν μερικές δεκάδες αναβαθμισμένα μαχητικά αεροσκάφη F-18.

Τα 45 αεροσκάφη της Boeing θα αντικαταστήσουν ένα τμήμα των Tornado της χώρας.

Επιπλέον, η πρόταση που διαβιβάστηκε στους νομοθέτες το απόγευμα της Τρίτης ζηταει την αγορά έως και 93 Eurofighters της Airbus, η οποία θα πραγματοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των αποστολών που τείνουν να κάνουν τα αεροπλάνα.

Το υπουργείο Άμυνας χαρακτήρισε την απόφαση ως συμβιβασμό. Από τη μία πλευρά, υποστήριξαν αξιωματούχοι, ο στόχος είναι να στηρίξει μια ευρωπαϊκή αμυντική βιομηχανία απασχολημένη ωστε να θέσει τις βάσεις για το γαλλο-γερμανικό Future Combat Air System.

Από την άλλη πλευρά, το F-18 στις παραλλαγές Super Hornet και Growler θα βοηθούσαν να αποτρέψουν ένα κενό στις σημαντικές συνεισφορές ικανότητας που οφείλει η Γερμανία στο ΝΑΤΟ, έγραψαν.

«Η απόφαση ενισχύει τη διατλαντική εταιρική σχέση και υποστηρίζει την αξιοπιστία μας στο ΝΑΤΟ», δηλώνει το γεγονός ότι οι νομοθέτες.

Τελευταίες εξελίξεις

Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ βομβάρδισαν τις τελευταίες ώρες οι ένοπλες...

Διαβάστε ακόμα