Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γενοκτονία των Ποντίων: Το Τουρκικό ΥΠΑΜ μιλάει για «βρώμικη ιστορία της Ελλάδας» σε νέα προκλητική ανακοίνωση του

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Σε μια νέα προκλητική κίνηση από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας απέρριψε τις δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών σχετικά με τη Γενοκτονία των Ποντίων και προχώρησε ακόμα παραπέρα κατηγορώντας την Ελλάδα για σφαγές στην «βρώμικη ιστορία της» όπως ανέφερε.

Συγκεκριμένα το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας με εντολή Χουλουσί Ακάρ δήλωσε:

Απορρίπτουμε πλήρως τους ισχυρισμούς των ελληνικών αρχών περί «Πόντου». Γιατί αυτοί οι ισχυρισμοί, που απέχουν πολύ από κάθε λογική, δεν είναι παρά μια προσπάθεια διαστρέβλωσης των ιστορικών γεγονότων.

Όλες οι συζητήσεις των Ελλήνων πολιτικών, που δεν βασίζονται σε καμία ιστορική πληροφορία και ντοκουμέντο, είναι ψέματα για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό.

Όσοι αναζητούν μια επαίσχυντη πραγματικότητα στο παρελθόν του τουρκικού έθνους δεν μπορούν παρά να εξαπατήσουν τον εαυτό τους!

Όσοι ονειρεύονται για το τι έγινε πριν από περίπου 100 χρόνια πρέπει πρώτα να κοιτάξουν στον καθρέφτη. Οι Έλληνες πολιτικοί? Πρέπει να αναγνωρίσουν τις αιματηρές φρικαλεότητες των προγόνων τους στην Τρίπολη και στην απόπειρα εισβολής στην Ανατολία μεταξύ 1919-1922, κατά την περίοδο που επαναστάτησαν κατά του Οθωμανικού Κράτους, του οποίου ήταν υπήκοος, και με τον ίδιο τρόπο, πρέπει να απαντήσουν τι έκαναν στην Ανατολία.

Ως αποτέλεσμα, αυτοί που δεν θέλουν να δουν τις θηριωδίες και τις σφαγές στη βρώμικη ιστορία τους, δεν θα μπορέσουν να έχουν κανένα αποτέλεσμα με τα βρώμικα παιχνίδια συγκάλυψης των πράξεων τους και δεν θα μπορέσουν ποτέ να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους ενώπιον της ιστορίας» καταλήγει η απίστευτα προκλητική δήλωση του Τουρκικού Υπουργείου Άμυνας.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα