Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εξοπλιστικές συναντήσεις: Thales Hellas και IAI στο ΓΕΣ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Εκτός της συνάντησης μεταξύ επιτελών του ΓΕΣ και IAI για το Barak MX, στο ΓΕΣ έγιναν ακόμα δύο συναντήσεις. Αυτές αφορούν σύστημα C4I της Thales για το Πυροβολικό και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και επικοινωνιών επί οχημάτων της IAI.

ATLAS C4I

«Την Τρίτη 13 Δεκ 22, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας THALES HELLAS SA, σχετικά με το σύστημα ATLAS (C4I Πυροβολικού).», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το ATLAS ή αλλιώς «Comm@nder Fire», χρησιμοποιείται για την επικοινωνία μεταξύ του κέντρου διοίκησης και των πυροβόλων. Παράλληλα, «συμμετέχει» στον σχεδιασμό, στην μεταφορά πληροφοριών τόσο μεταξύ των επιγείων αλλά και εναέριων μονάδων.

Παράλληλα, φαίνεται ότι εντάσσεται στον συνολικό πλάνο αναβάθμισης τους Πυροβολικού.

Οχήματα ηλεκτρονικού πολέμου και επικοινωνιών.

«Τη Δευτέρα 12 Δεκ 22, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας ΙΑΙ, σχετικά με οχήματα και συστήματα επικοινωνιών – ηλεκτρονικού πολέμου.», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και επικοινωνιών φαίνεται ότι απασχολούν το ΓΕΣ φέτος σε μεγάλο βαθμό. Πολλές συναντήσεις έχουν γίνει με αρκετές εταιρείες που προσφέρουν λύσεις στον τομέα αυτό.

Δεν κατονομάζεται το σύστημα ή συστήματα τα οποία ενδιαφέρουν το ΓΕΣ, λογικό μιας και μιλάμε για συστήματα υψηλής αξίας.

Πείτε μας την γνώμη σας!

Απαγορεύεται η αντιγραφή χωρίς άδεια του NEMESIS HD.

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

Διαψεύσεις και επιβεβαιώσεις για κατάπαυση πυρός στην Γάζα από Ισραήλ και Χαμάς πριν την εισβολή στην Ράφα – Τι ξέρουμε ως τώρα

Το Ισραήλ ετοιμάζεται να εισέλθει με τις δυνάμεις του στο τελευταίο προπύργιο της Χαμάς, την Ράφα που βρίσκονται αρκετές δυνάμεις της Χαμάς αλλά και ένα τεράστιο κύμα προσφύγων που μετακινήθηκαν από την Βόρεια Γάζα και το Χαν Γιουνίς, αυξάνοντας τους φόβους για ενδεχόμενη ανθρωπιστική καταστροφή σε περίπτωση μαχών.

Διαβάστε ακόμα