Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

"ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΧΕΡΙ" – ΧΑΦΤΑΡ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο Χαφτάρ προειδοποίησε ότι θα κόψει το χέρι του Ταγίπ Ερντογάν αφού οι δυνάμεις του υπέστησαν μεγάλες απώλειες από αεροπορικές επιθέσεις που υποστηρίζονται από την Τουρκία.

Ο αρχηγός του LNA απείλησε τον αρχηγό της κυβέρνησης του GNA, Fayez al-Sarraj και τις στρατιωτικές του δυνάμεις που υποστηρίζονται από την Τουρκία ότι θα τιμωρηθούν.

Τρία δεξαμενόπλοια με καύσιμα για τον στρατό του Χαφτάρ χτυπήθηκαν σε επιχείρηση στην πόλη Tarhuna της επαρχίας Bani Walid, σύμφωνα με δήλωση του αξιωματούχου του GNA, Muhammad Kanunu.

Στην ομιλία του, ο Χαφτάρ είπε ότι “οι τρομοκράτες έχουν διαπράξει βίαια εγκλήματα, σκοτώνοντας ακτιβιστές, δημοσιογράφους και δικηγόρους. Ο Ερντογάν θα τιμωρηθεί. Θα κόψουμε το χέρι του. “

«Η χώρα μας ζούσε σε φόβο, τρόμο και απελπισία, οι θεσμοί της απέτυχαν. Αντιμετωπίσαμε πολλούς προδότες, συνωμοσίες εναντίον των αξιωματικών και των στρατιωτών μας, πολλοί από αυτούς σκοτώθηκαν, τα όπλα και τα οχήματά μας έχουν κλαπεί, καθώς οι εξτρεμιστές εργάζονται για να μειώσουν το ρόλο μας ως στρατός.

Αλλά δεν τα παρατήσαμε, αποφασίσαμε να αντιμετωπίσουμε τους εξτρεμιστές κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. “

Τελευταίες εξελίξεις

Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ βομβάρδισαν τις τελευταίες ώρες οι ένοπλες...

Διαβάστε ακόμα