ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: Έρχεται ο Πρίγκιπας Κάρολος στην Ελλάδα για την 25η Μαρτίου

Με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ο Πρίγκιπας Κάρολος του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε την επικείμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

“Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα επισκεφθούν την Αθήνα, για να γιορτάσουν την επέτει 200 ετών της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.

Κατόπιν αιτήματος της Βρετανικής Κυβέρνησης, οι Αυτών Βασιλικές Υψηλότητες Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης θα παραβρεθούν στους εορτασμούς της Δισεκατονταετούς Ημέρας Ανεξαρτησίας στην Αθήνα την Πέμπτη 25 Μαρτίου μετά από πρόσκληση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Οι εορτασμοί της διακοσιοστής επετείου της Ανεξαρτησίας θα πραγματοποιηθούν από το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021.

Οι Αυτών Βασιλικές Υψηλότητες θα παραβρεθούν σε Δεξίωση της Αυτής Εξοχότητας Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στη νέα Πινακοθήκη της Ελλάδας το απόγευμα της 24ης Μαρτίου. Οι Αυτών Βασιλικές Υψηλότητες θα παραβρεθούν επίσης σε κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος και σε μια παραδοσιακή στρατιωτική παρέλαση στις 25 Μαρτίου.”

Share