Μπροστά απο τις εξελίξεις φαίνεται οτι θέλει να βρεθεί η Ελλάδα καθώς μετά την έντονη πολιτική αστάθεια στο Ισραήλ, ο Πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού αναφέρει:
«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Ισραήλ Benjamin Netanyahu
Κατά τη συνομιλία συζητήθηκαν τρέχουσες διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις. Ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε την σταθερή βούληση της χώρας μας για περαιτέρω σύσφιξη και διεύρυνση των ήδη εξαιρετικών σχέσεων Ελλάδας και Ισραήλ, για την εδραίωση των οποίων συνεργάστηκε στενά στο παρελθόν με τον κ. Netanyahu» καταλήγει η ανακοίνωση.
Η τηλεφωνική επικοινωνία φαίνεται να είναι πολυ σημαντική καθώς ο Νετανιάχου, είναι ένα απο τα φαβορί αν όχι το φαβορί για τις επόμενος εκλογές του Ισραήλ. Ελπίζουμε το τηλεφώνημα αυτό να αποτελέσει ακόμα ενα θετικό βήμα στις σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ.
Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!
Διαβάστε ακόμα:Άσκηση Ειδικών δυνάμεων Ελλάδας και Σλοβακίας (nemesishd.gr)

