Έπεσε F-16V της Ταϊβάν | Επιχείρηση έρευνας και διάσωσης

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16V της Ταϊβάν συνετρίβη το μεσημέρι κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης βομβαρδισμού στην επαρχία Chiayi, και μια επιχείρηση έρευνας και διάσωσης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από την ακτοφυλακή της Ταϊβάν και την αεροπορία.

«Στις 11 Ιανουαρίου, η διοίκηση της πολεμικής αεροπορίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Ταϊβάν επιβεβαίωσε ότι το F-16V (αριθμός αεροσκάφους 6650) της στρατιωτικής βάσης Chiayi απογειώθηκε στις 14:55 μ.μ. (Ώρα Ταϊβάν) από τον αξιωματικό Chen YI για να εκτελέσει εκπαιδευτική αποστολή και στις 15:26 το F-16V χάθηκε από το ραντάρ ανέφερε ανακοίνωση του Κεντρικού Πρακτορείου Ειδήσεων της Ταϊβάν.

Η Πρόεδρος της Ταϊβάν Tsai Ing-wen έδωσε εντολή στους διασώστες να θέσουν προτεραιότητες στις προσπάθειές τους και να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρώσουν τις εργασίες έρευνας και διάσωσης και να διερευνήσουν περαιτέρω τα αίτια του ατυχήματος.

Δήλωσε επίσης, «Ελπίζω ότι όλοι στην Ταϊβάν θα χαρούν μετά την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης και ότι σύντομα θα φτάσουν καλά νέα».

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version