Μπαράζ συναντήσεων του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, γύρω απο τα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (UAV) αλλά και τις νέες τεχνολογίες που αφορούν τον Κυβερνοχώρο με στόχο την ενίσχυση των αμυντικών δυνατοτήτων των Ελληνικών Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ αναφέρει:
Την Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με εκπροσώπους Ισραηλινών εταιρειών ως ακολούθως:
- Τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Rafael Advanced Defense Systems Ltd στον τομέα Cyber Space & Intelligence Directorate – CSI, Air & C4ISR Systems Division General (Res.) Eli Ben-Meir.
- Τον πρόεδρο και CEO της εταιρείας Aeronautics Group κ. Mosche Elazar, ο οποίος συνοδευόταν από τον Chief Marketing Officer (CMO) και αντιπρόεδρο Sales and Marketing κ. Matan Perry (Perez) και τον Senior Management και αντιπρόεδρο Cooperate Business Development κ. Adi Cohen.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των Πληροφοριών, της Κυβερνοάμυνας και της Ασφάλειας όπως και η επίδρασή τους στις Πληροφοριακές Επιχειρήσεις, καθώς και ο ρόλος, οι δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που παρέχουν τα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη στο σύγχρονο αλλά και στο μελλοντικό περιβάλλον εκτέλεσης διακλαδικών επιχειρήσεων» αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.
Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια!
Διαβάστε ακόμα: Ένα βήμα πιο κοντά στα Black Hawk – Νέες εξοπλιστικές συναντήσεις (nemesishd.gr)

