Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ – ΤΕΡΜΑ ΤΑ BAYRAKTAR

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ο Καναδάς μεχρι τώρα εξοπλιζε την Τουρκία με κρίσιμη τεχνολογία για τα Τουρκικά drone οπως σένσορες και κάμερες στοχοποιήσης. Σήμερα ομως αυτο φαίνεται οτι αλλαζει.

Δήλωση του Υπουργού Champagne σχετικά με την αναστολή των αδειών εξαγωγής οπλισμού στην Τουρκία:
5 Οκτωβρίου 2020 – Οττάβα, Οντάριο
Ο Franqois-Philippe Champagne, Υπουργός Εξωτερικών εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

“Τις τελευταίες ημέρες, έχουν γίνει ορισμένοι ισχυρισμοί σχετικά με τη χρήση καναδικής τεχνολογίας στη στρατιωτική σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

«Μόλις έμαθα αυτούς τους ισχυρισμούς, διέταξα αμέσως την Global Affairs Canada να διερευνήσει αυτούς τους ισχυρισμούς.
“Σύμφωνα με το ισχυρό καθεστώς ελέγχου των εξαγωγών του Καναδά και λόγω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών, έχω αναστείλει τις σχετικές άδειες εξαγωγής προς την Τουρκία, ώστε να δοθεί χρόνος για περαιτέρω αξιολόγηση της κατάστασης.

“Ο Καναδάς εξακολουθεί να ανησυχεί για τη συνεχιζόμενη σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που εχει ως αποτέλεσμα να σφυροκοπούνται οικισμοί και αμαχοι.

“Ζητούμε να ληφθούν αμέσως μέτρα για τη σταθεροποίηση της κατάστασης στο Αρτσαχ και το επαναλαμβάνουμε οτι δεν υπαρχει εναλλακτική λύση περα απο μια ειρηνική λύση σε αυτήν τη σύγκρουση.

https://twitter.com/fp_champagne/status/1313177165224124417

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα