Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ 18+ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

«Πυροβολισμοί στην περιοχή του κέντρου της πόλης – υπάρχουν τραυματίες – ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ από όλους τους δημόσιους χώρους και τις δημόσιες συγκοινωνίες», ανέφερε η Αυστριακή αστυνομία .

Μια μεγάλη αστυνομική ανάπτυξη βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Βιέννης, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η εφημερίδα Kronen Zeitung ανέφερε επίθεση σε συναγωγή και πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαιωτες πληροφορίες υπάρχει τουλάχιστον ενας νεκρός και πολλοι βαριά τραυματίες. Βιντεάκια δειχνει ειδικές δυνάμεις της Αυστρίας με αυτοματα να τρέχουν μεσα σε πεζόδρομους της Βιέννης και ανταλλαγές πυροβολισμών σε πολλά σημειά της πόλης.

Συνεχής ροη:

UPD 00:24

Ο Καγκελάριος της Αυστρίας ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Αυστριακού Στρατού στην Βιέννη

UPD 23:53

ΔΗΛΩΣΗ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΚΡΟΝ : ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

UPD 23:31

Η Ευρώπη καταδικάζει απερίφραστα αυτήν την άνανδρη πράξη που παραβιάζει τη ζωή και τις ανθρώπινες αξίες μας. Οι σκέψεις μου είναι με τα θύματα και τους ανθρώπους της #Vienna μετά την αποψινή φρικτή επίθεση. Στεκόμαστε με την Αυστρία

UPD 23:28

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Τι μπορούμε να επιβεβαιώσουμε μέχρι στιγμής: * Γύρω στις 8:00 μ.μ. πυροβολισμούς Στην περιοχή Seitenstettengasse * Αρκετοί δράστες με όπλα (τουφέκι) * επί του παρόντος συνολικά 6 σκηνές εγκλήματος * 1 θάνατος αρκετοι σοβαρά τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού * 1 δράστης ειναι νεκρος απο την αστυνομια

UPD 23:08

UPD 23:02

Πυροβολισμοί αναφέρονται και στο Ξενοδοχείο Hilton στην Βιέννη

UPD 22:55

Oι τρομοκρατες φαινεται να πήραν ομήρους σε εστιατόριο σε άλλη περιοχή της Βιέννης παράλληλα με τους πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με αναφορές του αυστριακού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού OE24.

Οι όμηροι ειναι στο ιαπωνικό εστιατόριο Akakio που βρίσκεται στην Mariahilferstraße στην αυστριακή πρωτεύουσα.

UPD 22:49

Οι δημόσιες συγκοινωνίες της Βιέννης σταματούν στην 1η περιοχή μέχρι νεωτέρας! Μείνετε μέσα και μακριά από δημόσιους χώρους!

UPD 22:39

Σύμφωνα με πληροφορίες 7 νεκροί μεχρι στιγμής , δεκάδες σοβαρα τραυματισμένοι

Φωτογραφία ενας απο τους δράστες νεκρος

upd: 22:37

Τρέχει Ισλαμιστής με ΑΚ στους δρόμους

UPD: 22:23

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν τη στιγμή που ακούγονται αρκετές εκρήξεις πυροβολισμών, καθώς οι άνθρωποι στο δρόμο βιάζονται να αναζητήσουν καταφύγιο.

https://twitter.com/SVNewsAlerts/status/1323355186283368449?s=20

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα