«ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ» – Επίθεση Ερντογάν σε Τούρκους γιατρούς

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Απατεώνες και ψεύτες αποκάλεσε τον ιατρικό σύλλογο της Τουρκίας ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο ιατρικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία λέει πως το εγχώριο τουρκικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού όχι μόνο είναι αναποτελεσματικό, αλλά δεν είναι καν εμβόλιο, προκαλώντας την οργή του Τούρκου προέδρου.

«Να πούμε πως δεν υπάρχει κάποιο εμβόλιο. Υπάρχει ένα διάλυμα που ισχυρίζονται πως είναι εμβόλιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα δεδομένα και τα συμπεράσματα από τις φάσεις των πειραμάτων του εμβολίου. Ούτε οι ιατρικοί σύλλογοι, ούτε επιστημονικές κοινότητες αλλά ούτε επιστημονικά περιοδικά δεν έχουν τα δεδομένα,» ανακοίνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Τουρκίας.

Απαντώντας σε αυτή τη δήλωση ο Ερντογάν χαρακτήρισε τους γιατρούς του ιατριοκού συλλόγου ψεύτες και απατεώνες, και υπονόησε πως είναι άχρηστοι αφού ανέφερε ενώ δήθεν ξέρουν τόσα πολλά δεν έχουν αφήσει κάποιο επιστημονικό έργο.

«Το πανεπιστήμιο Ερτζιγιές με μεγάλο αριθμό προσωπικού εφηύρε και παράγει το εμβόλιο Turkovac, οι άλλοι λένε πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μα πόσο απατεώνες είστε! Πόσο ψεύτες είστε! Αφού ως Ιατρικός Σύλλογος ξέρετε τόσα πολλά, έχετε αφήσει ένα έργο; Όμως και σε αυτούς που έκαναν έργο τους βάλατε εμπόδια,» είπε.

NEMESISHD.GR – Μοιραστείτε την είδηση με τους φίλους σας!

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version