Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ Η ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ” ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΤΣΑΧ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η εκεχειρία μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας σχετικά με την αμφισβητούμενη περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ δεν μπορεί να θεωρηθεί λύση στη σύγκρουση, δήλωσε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, επιβεβαιώνοντας την υποστήριξή του προς το Μπακού.

Η αναστολή των εχθροπραξιών στην επίμαχη περιοχή, που μεσολάβησε από τη Ρωσία την Παρασκευή, είναι «ένα σημαντικό πρώτο βήμα», αλλά «δεν θα αντικαταστήσει μια μόνιμη λύση», δήλωσε το Σάββατο η Άγκυρα.

Η Τουρκία «θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στο Αζερμπαϊτζάν στο πεδίο της μάχης και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», πρόσθεσε η δήλωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

Η Τουρκία δεν συμμετείχε σε διεθνείς εκκλήσεις για να σταματήσει τις μάχες και αντ ‘αυτού βοήθησε το Αζερμπαϊτζάν να συνεχίσει τον πόλεμο, λέγοντας ότι είναι εντός των δικαιωμάτων της να προσπαθησει να επιλύσει την κατάσταση με την βία.

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα