Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Cockerill και THALES στο ΓΕΣ: Εκσυγχρονισμός τεθωρακισμένων και συστήματα ΗΠ στο μενού

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η εταιρεία John Cockerill Defence ήρθε στο ΓΕΣ σε μια πολύ σημαντική επίσκεψη όπου πιθανολογούμε ότι στοχεύει κυρίως στην αναβάθμιση των Leopard 1A5 (LEO1A5) και των M48A5 MOLF γιατί τα Leopard 2 του Ελληνικού στρατού αναμένεται σύμφωνα με τον ΥΠΕΘΑ να αναβαθμιστούν απο την Rheinmetall.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παρουσιάστηκαν και λύσεις για τα M113, M1117 και υπόλοιπα τεθωρακισμένα οχήματα, καθώς η εταιρεία παρουσιάζει ευρεία γκάμα λύσεων στον τομέα αυτό.

Συγκεκριμένα το ΓΕΣ ανακοίνωσε:

Τη Δευτέρα 12 Σεπ 22, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας John Cockerill Defence (JCD), σχετικά με τις δυνατότητες εκσυγχρονισμού αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων» καταλήγει η ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Ακόμα, συνάντηση υπήρξε και για τα συστήματα Ηλεκτρονικού Πολέμου:

«Την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε σε επιτελείς του ΓΕΣ παρουσίαση από εκπροσώπους της εταιρείας THALES, σχετικά με συστήματα Ηλεκτρονικού Πολέμου κατασκευής της» ανέφερε σχετικά το ΥΠΕΘΑ.

Διαβάστε ακόμα: Τα πρώτα F-16 «Viper» στην δύναμη της Πολεμικής Αεροπορίας μας

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα