Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Χτύπημα κατά ρωσικών σκαφών αναφέρουν οι Ουκρανοί

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Δύο ρωσικά περιπολικά σκάφη κλάσης Raptor καταστράφηκαν από ουκρανικές δυνάμεις στη Μαύρη Θάλασσα τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δύο ρωσικά περιπολικά σκάφη τύπου Raptor καταστράφηκαν το πρωί της Δευτέρας στο φιδονήσι στη Μαύρη Θάλασσα.

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις δημοσίευσαν βίντεο στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook υποστηρίζοντας ότι ένα UAV Bayraktar TB2 επιτέθηκε στα δύο ρωσικά στρατιωτικά σκάφη.

Στη δημοσίευση ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας, Αντιστράτηγος Βαλέρι Ζαλούζνι γράφει: «Δύο ρωσικά σκάφη Raptor καταστράφηκαν τα ξημερώματα σήμερα κοντά στο φιδονήσι. Το Bayraktar δουλεύει».

Στο βίντεο που έχει καταγραφεί από το UAV, τα ρωσικά σκάφη φαίνονται να εκρήγνυνται.

Τα ρωσικά σκάφη κατηγορίας Raptor προορίζονται για περιπολίες, αποστολές έρευνας και διάσωσης και μεταφορά προσωπικού σε παράκτιες περιοχές.

Διαβάστε ακόμα: Ψήφισμα για στρατιωτική επέμβαση ΗΠΑ στην Ουκρανία – NEMESIS HD

Τελευταίες εξελίξεις

Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ βομβάρδισαν τις τελευταίες ώρες οι ένοπλες...

Διαβάστε ακόμα