Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου, 2023

Χειμάρρα: Ο Μπελέρης «ξεφτίλισε» και νίκησε τον Έντι Ράμα μέσα από την φυλακή

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

«Χαστούκι» στην πολιτική ηγεσία της Αλβανίας έδωσε η ομογένεια μας στην Χειμάρρα, με τον Φρέντι Μπελέρη να κερδίζει τον εκλεκτό του Έντι Ράμα μέσα από τις φυλακές

Η κυβέρνηση καταδίκασε έντονα τη σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη από την αλβανική κυβέρνηση.

Απαντώντας στη φυλάκιση του νυν Δημάρχου Φρέντι Μπελέρη μετά τις πρόσφατες εκλογές, ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: «Κακώς κρατείται αυτή τη στιγμή».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε τη στάση της Ελλάδας και προειδοποίησε για συνεχείς παρεμβάσεις και ενέργειες έως ότου απελευθερωθεί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χειμάρρας.

Χειμάρρα: Ο Μπελέρης «ξεφτίλισε» και νίκησε τον Έντι Ράμα μέσα από την φυλακή
Greek Flag PHOTO: ENVATO

Ο Άκης Σκέρτσος υπογράμμισε ότι «η συμπεριφορά των Τιράνων είναι απαράδεκτη». Τόνισε επίσης ότι εάν η κυβέρνηση του Έντι Ράμα επιμείνει στην προσέγγισή της απέναντι στην ελληνική μειονότητα στη Βόρεια Ήπειρο, «θα υπάρξουν συνέπειες για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις και την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας».

Στο μεταξύ, μήνυμα μετέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του, υιοθετώντας αυστηρό τόνο για την Αλβανική κυβέρνηση. Τόνισε ότι η ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας εξαρτάται από τον σεβασμό των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας.

“Με ιδιαίτερη χαρά έμαθα ότι ο Φρέντι Μπελέρι εξελέγη δήμαρχος στη Χειμάρρα, έστω και με μικρή διαφορά. Ελπίζω αυτή η δοκιμασία να τελειώσει γρήγορα“, δήλωσε.

Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «δρόμος της Αλβανίας προς την Ευρώπη περνά μέσα από το σεβασμό των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας»».

Ο νέος Δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης, προχώρησε μάλιστα σε δήλωση μετά την νίκη του:

Χειμάρρα: Ο Μπελέρης «νίκησε» τον Έντι Ράμα μέσα από την φυλακή - NEMESIS HD
PHOTO: Φρέντης Μπελέρης

“Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χιμάρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!”


Φρέντης Μπελέρης

Με πληροφορίες από Himara.gr

Τελευταίες εξελίξεις

Διαβάστε ακόμα