FSA: Δήλωση μέλους για πιθανό πόλεμο με την Ελλάδα

Από Nemesis HD
1 Λεπτά Ανάγνωσης

«Εάν γίνει πόλεμος με την Ελλάδα, θα χαρώ να είμαι στην πρώτη γραμμή», δήλωσε μέλος του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Türkiye.

Η εφημερίδα, η οποία στο πρωτοσέλιδό της γράφει «θα πολεμήσουμε μαζί με τους Τούρκους», αναφέρεται σε δηλώσεις στελεχών της συριακής αντιπολίτευσης, που πολεμούν τις δυνάμεις του Άσαντ στη βόρεια Συρία και συνεργάζονται με τον τουρκικό στρατό. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν στο πλευρό των «Τούρκων αδελφών» τους σε περίπτωση πολέμου με την Ελλάδα.

«Ειδικά εκπαιδευμένες δυνάμεις που πολεμούν μαζί με Τούρκους στρατιώτες στη Συρία έστειλαν το μήνυμα ότι, εάν ξεσπάσει πόλεμος με τους Έλληνες, θα χαρούν να πάνε στην πρώτη γραμμή», αναφέρει το δημοσίευμα.

Κοινοποιήστε αυτό το Άρθρο
Η συντακτική ομάδα του NEMESISHD.GR