Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Αθωώθηκε ο αλεξιπτωτιστής που τραγούθησε το “Μακεδονία Ξακουστή”

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Κρίθηκε αθώος ο πρώην καταδρομέας που τον περασμένο Μάρτιο είχε αναρτήσει βίντεο στο οποίο φαινόταν ο ίδιοςνα τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο που είχε πραγματοποιήσει από στρατιωτικό ελικόπτερο.Ο ίδιος εξερχόμενος από την αίθουσα του Στρατοδικείου Λάρισας αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης, ανέφερε, σύμφωνα με το flashnews.gr:


«Νιώθω δικαιωμένος. Όλα πήγαν καλά. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι δικαιώνει και όλους τους Έλληνες από τους οποίους καθημερινά λάμβανα μηνύματα συμπαράστασης. Ορισμένοι με συνέκριναν με σπουδαίους Έλληνες και με παρομοίαζαν με τουςΜακεδονομάχους, αλλά δεν θεωρώ ότι η πράξη μου δικαιολογεί αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Η οικογένειά μου έχει προσφέρει πολλά στη πατρίδα και ειδικότερα στη Μακεδονία. Εφτά πρωτοξαδέρφια των προγόνων μου, Μπούχληδες αγωνίστηκαν για την Μακεδονία. Εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος βλέποντας όλα όσα συνέβησαν και ήταν κάτι που βγήκε αυθόρμητα από μέσα μου. Γνώριζα ότι από αυτή μου την ενέργεια θα υπήρχαν συνέπειες αλλά έπρεπε να το κάνω». 

Τελευταίες εξελίξεις

Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

Εγκαταστάσεις της Χεζμπολάχ βομβάρδισαν τις τελευταίες ώρες οι ένοπλες...

Διαβάστε ακόμα