ΑΘΑΝΑΤΟΣ: Πέθανε ο Βετεράνος και ευεργέτης του έθνους Ιάκωβος Τσούνης

ΑΘΑΝΑΤΟΣ: Πέθανε ο Βετεράνος και ευεργέτης του έθνους Ιάκωβος Τσούνης

“Ο νεότερος βετεράνος του Β’ΠΠ, Εθν. Ευεργέτης Υπτγος ε.τ. Ιάκωβος Τσούνης εξέπνευσε σήμερα. Υπήρξε αφοσιωμένος ευπατρίδης, υποστηρικτής των ΕΔ και άξιο Τέκνο της Πατρίδος. Θα λείψει σε όλους μας! Συλλυπούμαι βαθύτατα την οικογένειά του για την απώλεια αυτού του Μοναδικού Έλληνος!”

ανακοίνωσε μέσω του Twitter ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Ο Ιάκωβος Τσούνης ήταν πραγματικά ένας νέος ευεργέτης του έθνους που έχει τιμήσει την πατρίδα όσο ελάχιστοι και αψηφώντας το προσωπικό του συμφέρον διάλεξε να διαφυλάξει ότι αυτή η χώρα που όλα αυτά τα χρόνια είχει στην καρδία του θα συνεχίσει να υπάρχει για να τιμά τα ιδανικά και τις αξίες τις οποίες ο ίδιος διάλεξε να ακολουθήσει και να προστατεύσει κατα την διάρκεια της ζωής του.

Ο Ιάκωβος Τσούνης βετεράνος του Ελληνοϊταλικού πολέμου επέλεξε να δωρίσει ολόκληρη την περιουσία του στις ένοπλες δυνάμεις. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας είχε δηλώσει ότι επιθυμεί να φύγει από τη ζωή όπως ακριβώς ξεκίνησε, ξυπόλητος, και γι’ αυτό δώρισε την περιουσία του στις «Άγιες», όπως τις αποκαλούσε, ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Από το NEMESISHD.GR θέλουμε να ευχαριστήσουμε αυτον τον ήρωα που οι πράξεις του θα μας υπενθυμίζουν διαρκώς οτι η αγαπή για την πατρίδα ειναι πολυτιμότερη καθε υλικού αγαθού.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Share

Written by:

2,923 Posts

View All Posts
Follow Me :
Translate »