Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ – ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Κοινοποίηση

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Η αστυνομία χρησιμοποίησε “αύρες” και γκλομπ εναντίον διαδηλωτών που εισέβαλαν στο κοινοβούλιο στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Το πλήθος ζήτησε επιστράτευση εν μέσω της κλιμάκωσης των συνόρων με την Αρμενία, αλλά αξιωματούχοι είπαν ότι δεν είναι απαραίτητο.

Οι εξοργισμένοι διαδηλωτές μπήκαν στο κτίριο του κοινοβουλίου περίπου στις 4 π.μ. τοπική ώρα, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ. Φτάνοντας αρκετά λεπτά αργότερα, η αστυνομία χρησιμοποίησε γκλομπ για να εκδιώξει τους εισβολείς.

Το Γραφείο Πρωτοκόλλου του Κοινοβουλίου είπε σε δημοσιογράφους ότι οι ταραχοποιοί προκάλεσαν κάποια «ζημιά» στον πρώτο όροφο του κτηρίου πριν απομακρυνθούν.

Χιλιάδες συγκεντρώθηκαν για μια αυθόρμητη συγκέντρωση στο κέντρο του Μπακού την Τρίτη το βράδυ. Το πλήθος ζήτησε από την κυβέρνηση να ανακοινώσει «επιστράτευση» και να κινηθεί ταχύτερα εναντίον του Γιερεβάν.

Μείνετε συντονισμένοι για κάθε εξέλιξη – Ακολουθήστε το NEMESIS HD στο Google News – ΕΔΩ

Τελευταίες εξελίξεις

«Καταστράφηκε ραντάρ των S-300 του Ιράν» αναφέρουν Ισραηλινά ΜΜΕ

Παρά την απουσία επίσημης δήλωσης από το Ισραήλ, όλο...

Διαβάστε ακόμα