«Αναβαθμίστηκαν οι Ελληνικοί S-300 στο επίπεδο των S-400» – Νέα «ανακάλυψη» του Cihat Yayci

Από Nemesis HD
2 Λεπτά Ανάγνωσης
PHOTO: MIL.RU (RUSSIAN MOD) CCBY4

«Ξαναχτύπησε» ο απόστρατος Τούρκος ναύαρχος, Cihat Yayci και δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει εκσυγχρονίσει τους S-300 σε επίπεδο κοντά στους S-400 που διαθέτει η Τουρκία και αντι το σύστημα να βρίσκεται στις αποθήκες της Πολεμικής Αεροπορίας, είναι ενεργό και έτοιμο για εμπλοκή.

Ο Τούρκος ναύαρχος απο ό,τι φαίνεται έκανε αυτήν την «τρομερή» ανακάλυψη σε σχόλια του στην τουρκική εφημερίδα Yeni Safak, λέγοντας ότι η Ρωσία εκσυχρόνισε τους Ελληνικούς S-300 στο επίπεδο των S-400 το 2018 και το 2019, κάνοντας παράπονα για τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στην Τουρκία για την αγορά των S-400.

«Ρώσοι ειδικοί επισκέφτηκαν (την Ελλάδα) και βελτίωσαν την έκδοσή τους. Εφτασαν τους S-300 ουσιαστικά στο επίπεδο των S-400» είπε ο Cihat Yayci στην Τουρκική εφημερίδα.

«Αναβαθμίστηκαν οι Ελληνικοί S-300 στο επίπεδο των S-400» - Νέα «ανακάλυψη» του Cihat Yayci
Photo by HAF Spokesman

Οι νέες δήθεν ανακαλύψεις του απόστρατου Τούρκου ναύαρχου, που έχει εξελιχθεί σε σημαντική τηλεπερσόνα της τηλεόρασης με τα λόγια του κατά της πατρίδας μας, δεν είναι καθόλου τυχαίες, καθώς έρχονται σε μια εποχή που η Τουρκία όπως σας έχουμε ενημερώσει προσπαθεί να δείξει ότι και η Ελλάδα θα έπρεπε να τιμωρηθεί με κυρώσεις, συγκρίνοντας δυο εντελώς διαφορετικά συστήματα, τους S-300 με τους S-400.

- Advertisement -

Η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και αν είχαν εκσυχρονιστεί οι Ελληνικοί S-300 δεν θα μπορούσαν και πάλι να φτάσουν το επίπεδο των S-400, οπότε ας μην αγχώνονται οι σύμμαχοί μας απέναντι και ας συνηθίσουν τα Αμερικανικά πακέτα κυρώσεων για την επιλογή τους.

Πείτε μας την δική σας γνώμη στα σχόλια!

Διαβάστε ακόμα: Εξοπλιστικές συναντήσεις για αναβάθμιση ZU-23 και για Ηλεκτρονικό Πόλεμο

Κοινοποιήστε αυτό το Άρθρο
Η συντακτική ομάδα του NEMESISHD.GR