Αμερικανοί & Ινδοί στρατιώτες ασκούνται στην Αλάσκα

Παρακαλούμε αφήστε ενεργές τις διαφημίσεις στο nemesishd.gr και στηρίξτε την προσπάθεια μας

Copyright: NEMESIS HD (NEMESISHD.GR) εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων) - Η αντιγραφή του κειμένου του άρθρου απαγορεύεται - Χρησιμοποιήστε την κοινοποίηση

Ινδικά και αμερικανικά στρατεύματα ασκούνται σε ακραίες καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια της άσκησης «Yudh Abhyas» στην Αλάσκα των ΗΠΑ, όπου αμερικανοί στρατιώτες εκπαιδεύτικαν απο μονάδες του Ινδικού στρατού για το πώς να επιβιώσουν από χιονοστιβάδες και εξαιρετικά κρύες καιρικές συνθήκες.

Το άγημα του Ινδικού Στρατού,αποτελούμενο από μια ομάδα εκπαιδευτών από τη Σχολή Πολέμου Μεγάλου Υψομέτρου (HAWS), πραγματοποίησε επίδειξη των διαφόρων τύπων εξοπλισμού που το απαρτίζουν και έμαθε στους αμερικανούς στρατιώτες πώς να τους χρησιμοποιούν.

Δείγματα των αντίστοιχων γευμάτων εκστρατείας (MRE) ανταλλάχθηκαν επίσης μεταξύ των στρατιωτικών μονάδων της Ινδίας και των ΗΠΑ.

Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση του Ινδικού στρατου μια διάλεξη, με θέμα την “Πρόληψη και θεραπεία ασθενειών μεγάλου υψομέτρου”, από έναν αξιωματικό του Ιατρικού Σώματος του Ινδικού Στρατού πραγματοποιήθηκε κατα την διάρκεια της άσκησης.

Η άσκηση Yudh Abhyas είναι η μεγαλύτερη κοινή στρατιωτική άσκηση εκπαίδευσης και αμυντικής συνεργασίας μεταξύ των δυο χωρών, ανέφερε στην ανακοινωσή του ο Ινδικός στρατός.

NEMESISHD.GR – Απαγορεύεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς σχετική άδεια

Τελευταίες εξελίξεις

Exit mobile version