Ακλόνητη είναι η «αγάπη» του Τούρκου Υπουργού Άμυνας Ακάρ για την ελληνική οικονομία καθώς πάλι εξαπέλυσε μια δήθεν επίθεση αγάπης και στοργής για τον ελληνικό λαό, έντονα προβληματισμένος με τους ελληνικούς εξοπλισμούς.
Ας δούμε τι είπε συγκεκριμένα ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ σε Τούρκους δημοσιογράφους:

«Η πεποίθηση της Τουρκίας είναι ότι τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν ειρηνικά και μέσω διαπραγματεύσεων στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου, των διμερών συμφωνιών και των θεσμών καλής γειτονίας.
Στόχος μας είναι να επιτύχουμε ειρήνη και σταθερότητα και τα μέρη θα επωφεληθούν από τους πόρους της περιοχής σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Πόσο συχνά το λέμε αυτό; Θέλουμε να διανείμουμε δίκαια τον πλούτο σε όλο το Αιγαίο και τη Μεσόγειο.
Αναμένουμε να διορθώσει η Ελλάδα την στάση της. Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, διατηρούν τις προκλητικές ενέργειες και μια γλώσσα που είναι αντίθετη με το πνεύμα της συμμαχίας. Σε αυτά, έχουμε ως απάντηση το διεθνές δίκαιο και διμερείς συμφωνίες. Η Συνθήκη της Λωζάνης και η Συνθήκη των Παρισίων δεν μπορούν να αγνοηθούν. Θα εφαρμόσετε τα άρθρα αυτών των συμφωνιών που έχετε υπογράψει» είπε ο Ακάρ που φαίνεται να ξεχνάει τις απειλές που έχει ξεστομίσει εναντίον της Ελλάδας και της Κύπρου.
Ακόμα πρόσθεσε: «Η Ελλάδα, έχει αγάπη για εξοπλισμούς, προσπαθεί να επιδιώξει κάποιες συμμαχίες. Αυτόν τον προβληματισμό τον εκφράζουν μερικοί σοφοί, λογικοί Έλληνες. Με τόσα οικονομικά προβλήματα, η σπατάλη των ευκαιριών και των οικονομικών πόρων του ελληνικού λαού για τα όπλα αυξάνει το βάρος στον Ελληνικό λαό» κατέληξε ο Ακάρ που στην χώρα του οι πολίτες κάνουν ουρές για φθηνό ψωμί και ο Ερντογάν μοιράζει τσάι.
Διαβάστε ακόμα: F-35 | ΓΔΑΕΕ – Επίσημο το ενδιαφέρον της Ελλάδας για τα μαχητικά – NEMESIS HD